Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Bati Tuga: plakkers van de bovenste plank!

Onze ervaren vakmannen klaren al uw pleisterwerken in een wip! Bel ons op voor gratis advies of een vrijblijvend plaatsbezoek in de regio Leuven.

Pleisterwerken

Plakken, dat kunnen we als de beste. Zoekt u een betrouwbare firma voor uw pleisterwerk? Wij bezorgen u een muur zo glad als een carambole!

Gevelbekleding

Uw gevel is onze passie! Vraag nu een gratis offerte voor uw gevelbezetting in de regio Leuven. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Gyprocwerken

Wilt u een scheidingswand, muur of plafond in Gyproc? Reken dan op onze vakmannen: ze maken van elk gyprocwerk een succes.
Specialiteiten

Pleisterwerken in Leuven: van plakwerk tot Gyproc of isolatie

Bouwt of renoveert u een woning of handelspand? Dan heeft u vroeg of laat een bekwame plakker nodig. Bati Tuga staat graag in voor al uw pleisterwerken in de ruime omgeving van Leuven.  Plakken, Gyproc plaatsen, isolatiewerken,… het wordt door onze arbeiders met zorg uitgevoerd.

Onze specialiteiten: bepleisteren van nieuwbouwwoningen, herstellen van plakwerk, verbouwingen en renovaties. Binnenbepleistering, buitenbepleistering, sierbepleistering, gevelbekleding, gyprocwerken… Alles is mogelijk!

Is de gevel van uw huis vuil, afgebladderd of beschadigd? Wij bieden u steeds de perfecte oplossing. Onze gevelbekleding kan aangebracht worden met of zonder isolatie, zowel op oude als nieuwe gevels. U heeft de keuze uit tal van verschillende kleuren en structuren.

Wilt u meer info over onze diensten, werkwijze en tarieven? Dan komen wij graag langs voor een gratis plaatsbezoek. Zo leren we al uw wensen kennen. En kunnen we samen op zoek gaan naar een geschikte oplossing op maat voor uw budget. Vraag snel een offerte bij de specialist voor pleisterwerken in Leuven.

Parlez-vous français? Visitez notre site francophone!

Pleisterwerken in Leuven: vertrouw op de ervaring van Bati Tuga

Pleisterwerken en andere bezettingswerken in de regio Leuven: daar hebben we 22 jaar ervaring mee. Het is niet onze enige specialiteit. Ook voor alle isolatiewerken ( dakisolatie en muurisolatie ) zit u helemaal goed.

Ons polyvalente team kan elk werk aan. Handig voor u, want zo kunt u beroep doen op één bouwfirma voor de bepleistering, gyprocwerken, isolatie en gevelbekleding van uw hele project.

Voor we u een gratis offerte maken, komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend werfbezoek. Eerst willen we immers weten wat u precies voor ogen heeft. En hoe de ruimte van uw dromen eruitziet. Dan bespreken we samen de mogelijkheden, gevolgd door een heldere prijsafspraak op maat van uw budget.

Bel of mail vrijblijvend naar Bati Tuga, hét ervaren team voor uw pleisterwerken in de regio Leuven!

Een blik werpen op onze verschillende realisaties? Dat kunt op onze andere website.
© 2013-2017 Bati Tuga bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Bati Tuga bvba
Josse Biesmansstraat 39
1560 Hoeilaart
GSM: +32 492699737
Fax: +32 34585824
Contacteer ons